Megjelenések

Angel Beats! Specials

Cím: Angel Beats! Specials
Angol cím: -
Japán cím: エンジェルビーツ
Egyéb cím(ek): Angel Beats!: Stairway to Heaven, Angel Beats!: Hell's Kitchen
MyAnimeList: [link]
Trailer: [link]
Részek összesen: 2
Szezon: -
Típus: Special
Besorolás: PG-13 - Teens 13 or older
Forrás: Original
Értékelés: 10/7.55
Studió: [P.A. Works]
Producer: [Aniplex], [Visual Arts]
Kiadó: [Sentai Filmworks]
Téma: [School]
Műfaj: [Comedy], [Supernatural]
Egyéb Műfaj: -
Explicit Műfaj: -
Fordította: [HSTS-FanSub] & [Ricz/Ronin Factories]

Leírás:

Angel Beats!: Stairway to Heaven:
Időben, körülbelül a sorozat eleje és közepe közé raknám. A történetről röviden annyit, hogy Yuri ismét kitalál egy fergeteges küldetést, ami annyit tesz, hogy egy táborozás alkalmával egymást kell megölniük, így létrehozva egy démont. E csodálatos terv eredményeként, ismét az "angyal"-t szeretnék csőbe húzni.

Angel Beats!: Hell's Kitchen:
Ennek a specialnak a cselekménye valamikor a sorozat 5. része környékén játszódik. Yuri összehívja a Frontvonal tagjait, hogy ismertesse velük legújabb tervét, a Nagyfeszültség Szindróma Hadműveletet (Operation High Tension Syndrome), melynek lényege az, hogy elhitetik az "Angyallal", hogy tevékeny és boldog iskolai életet élnek, mégsem tűnnek el. Ennek következtében -reményeik szerint- a lány megzavarodik, és egyenesen Istenhez megy jelentést tenni az esetről. Onnantól pedig már csak egyszerűen követik, egészen Istenig.

A hadművelet reggel 9 órakor kezdődik, és 12 órán át tart. Ez idő alatt a Frontvonal tagjainak kiabálva kell beszélniük, futniuk kell sétálás helyett, és úgy kell tenniük, mintha remekül szórakoznának. Yuri az inspirációról is gondoskodik: ha a hadművelet nem jár sikerrel, akkor egy hétig nem kapnak enni.

Csatlakozz a közösséghez!

Már 14 éve, 6 hónapja és 4 napja csak értetek.
Az elmúlt 30 percben online látogatók: 23
Jellenlegi verzió: 6.1.6